Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αδιανόητο : 11.420 παιδιά νεκρά στη Συρία τα τελευταία τρία χρόνια από δολοφονίες, εκτελέσεις και βασανισμούς


Έκθεση αναφοράς ειδικής ερευνητικής ομάδας από την Οξφόρδη με έδρα το Λονδίνο κάνει λόγο για... πάνω από 11.000 παιδιά κάτω των 17 ετών, τα οποία έχουν πέσει θύματα του εμφύλιου σπαραγμού στη Συρία τα τελευταία τρία χρόνια. 

Η πλειοψηφία των παιδιών έχει σκοτωθεί από βόμβες ή οβίδες στις γειτονιές τους, ενώ εκατοντάδες εξ αυτών έχουν δολοφονηθεί από πυρά ελεύθερων σκοπευτών, αναφέρει η ίδια έκθεση.

Επιπλέον, από τα συνολικά 11.420 θύματα, 760 εκτελέστηκαν και περισσότερα από 100 -ανάμεσά τους και βρέφη- βασανίστηκαν.

Η έκθεση έχει τίτλο «Κλεμμένο Μέλλον - ο κρυφός απολογισμός της παιδικής θνησιμότητας στη Συρία» και εξετάζει στοιχεία από τον Μάρτιο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2013.

Τα αγόρια - θύματα είναι περισσότερα από ότι τα κορίτσια, σε αναλογία δύο προς ένα.

Ο μεγαλύτερος αριθμός νεκρών παιδιών έχει παρατηρηθεί στο Χαλέπι, όπου έχουν σκοτωθεί -σύμφωνα με πληροφορίες- 2.223 παιδιά.




Δικό μας σχόλιο : Αυτά ρε βρομιάρηδες ΝεοΤαξίτες δεν τα βλέπετε; Εσείς ρε ξεφτιλισμένοι εκεί στους δήθεν Διεθνείς Οργανισμούς που το παίζετε πονόψυχοι δεν τα βλέπετε; Δεν τρελαίνεστε ρε τομάρια με αυτές τις άδικες και απάνθρωπες Δολοφονίες; Δεν κλαίτε ρε γουρούνια για τις αθώες αυτές ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα; Κοιμάστε ρε σκατόψυχοι φασίστες τα βράδια σας ήσυχοι με τόσες ψυχούλες νεκρές που δεν έφταιξαν σε τίποτα. Τι ρόλο παίζει ρε γ@μημένοι αν αυτά τα παιδάκια είναι Χριστιανάκια, Μουσουλμανάκια, Λευκά ή Μαύρα; ΑΘΩΕΣ ψυχές είναι ρε βρομιάρηδες, ΑΘΩΕΣ ψυχές. Πότε Θεέ μου θα τους πληρώσεις αυτούς που κάνουν τέτοια εγκλήματα με τον χειρότερο τρόπο που εσύ ξέρεις; Πότε Θεέ μου θα δούμε όλους αυτούς που θυσιάζουν έτσι απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ή μια σκανδάλης να πληρώνουν με τα χειρότερα βασανιστήρια που υπάρχουν. Ξυπνήστε επιτέλους σε όλο τον κόσμο και ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ αυτούς που δημιουργούν και εκτελούν τέτοια εγκλήματα σε αθώες ψυχές…

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου