Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ένας Μασόνος αποκαλύπτει το σχέδιο «Ελληνική κρίση» και ποια η τελική λύση από το 2008!


Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στις 18 Μαΐου 2008, όπου όχι μόνο δεν υπήρχε η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, αλλά ούτε διαφαινόταν και κανείς δεν πίστευε που θα έφταναν τα πράγματα τέσσερα χρόνια αργότερα... 

Και όμως είναι προφητικό και σχεδόν αποκαλύπτει με λεπτομέρειες τα μελλούμενα.

Έτσι λοιπόν και να μην είμαστε οπαδοί των θεωριών συνομωσίας, διαβάζοντας άρθρα σαν το παρακάτω διερωτώμεθα τι συμβαίνει τελικά και ποιοι καθορίζουν την ζωή μας; Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα. Βλέπουμε ότι αυτά που έγραφε ο αρθρογράφος υλοποιούνται με ανατριχιαστική ακρίβεια σήμερα κα δεν αφορούν μόνοι την Ελλάδα, αλλά όλο τον Ευρωπαικό Νότο. Και το τελικό σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι το πιο ανησυχητικό από την όλη κατάσταση. Έτσι λοιπόν ότι μέτρα και να παρθούν από την Ελληνική κυβέρνηση και από τις κυβερνήσεις των άλλων κρατών που εμπλέκονται σε αυτή την οικονομική κρίση, η τελική λύση δεν εξαρτάται από αυτούς και τις θυσίες των λαών των.

Το άρθρο γράφτηκε από τον Jean d'Eau, Βουδαπέστη και αναρτήθηκε στον ιστότοπο Henrymakow.com και είναι σε μετάφραση ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ. Ακολουθεί το άρθρο :

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη μου είπε τι έρχεται όσον αφορά την... ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να "δημιουργήσει" το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να "βρει" τη "λύση" σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι - πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο.

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου