Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι μας προετοιμάζουν για κάτι ?


Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ?»

Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…


1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη "Jurassic park" βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο τη Ντόλι.



2) Το 2001 βγάζει ο Spielberg το «A.I. Τεχνητή Νοημοσύνη», γνωστό και ως γρίπης των πτηνών κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Αν δεν κάνω λάθος 1 χρόνο μετά εμφανίζετε η «Γρίπη των πουλερικών» και αρχίζουν να εμβολιάζουν μαζικά όλο τον κόσμο.





3) Το 2004 βγάζει την ταινία «The Terminal» όπου βλέπουμε έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα τερματικό σταθμό στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, όταν του απαγορεύεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ίδια στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, την πλασματική Krakozhia, λόγω της επανάστασης. Σήμερα στην Ελλάδα μήπως βλέπουμε το ίδιο πράγμα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλίσει τη χώρα και δεν μπορούν βάση του «Δουβλίνου ΙΙ» που υπογράψαμε να πάνε πουθενά ?




4) Το 2005 βγάζει την ταινία «War of the Worlds» όπου βλέπουμε την εισβολή εξωγήινων οι οποίοι προκαλούν τεράστιες καταστροφές και υποτάσσουν τους ανθρώπους. Για ψάξτε λίγο στο internet και δείτε τα τελευταία χρόνια πόσο πολύ έχουν αυξηθεί οι αναφορές για ΑΤΙΑ και άλλα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα σε διάφορα σημεία του πλανήτη ?


An alien hand holds Earth, that is engulfed in flame. A red weed surrounds the hand. Above the image is the film's title, WAR OF THE WORLDS and the main actor, TOM CRUISE. Below is the release date, JUNE 29, and the cast and crew credits.


5) Το 2008 βγάζει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» όπου βλέπουμε τον Ιντιάνα να ανακαλύπτει ένα περίεργο σε σχήμα κρυστάλλινο κρανίο το οποίο όταν το τοποθετεί σε ένα σκελετό αυτός παίρνει ζωή μαζί με τα υπόλοιπα εξωγήινα πλάσματα και διαφεύγουν από την γη με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο. Μήπως θυμάστε ή έχετε διαβάσει ότι 1 χρόνο σχεδόν μετά επιστήμονες ανθρωπολόγοι βρήκαν ένα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο κρανίο με αυτό του Spielberg και το έπαιξαν όλα τα κανάλια και φωτογραφίες του είχαμε σε όλες τις εφημερίδες και έντυπα για το παράξενο αυτό κρανίο που ήταν από κόκαλο όπως τα δικά μας ?



6) Το 2004 πάλι βγαίνει στις αίθουσες το έργο «Μετά την Επόμενη μέρα» όπου εκεί βλέπουμε ένα τεράστιο τσουνάμι να χτυπά την ΝΥ. Αν θυμάμαι και πάλι καλά στο τέλος του ίδιου χρόνου γίνεται το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη.


403px-The Day After Tomorrow movie.jpg


7) Πέρσι βγήκε στις αίθουσες το έργο «2012 το τέλος του κόσμου» όπου και πάλι ένα τεράστιο τσουνάμι χτυπά αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη. Φέτος 1 πάλι χρόνο μετά γίνετε ο προχθεσινός σεισμός και έχουμε το μεγαλύτερο τσουνάμι που έχει καταγραφεί ποτέ από κάμερες και τηλεοπτικούς σταθμούς.





Πάμε τώρα στην ταινία "Knowtng" όπου εκεί τι βλέπουμε ? Βλέπουμε το Νίκολα Κέιτζ να παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων (στο οποίο τι αναφέρετε ?) ότι στις 20/5 έγινε μιά μεγάλη καταστροφή (πού ?) στον κόλπο του Μεξικού από μιά έκρηξη σε πετρελαιοπηγή...

Και αυτό το γεγονός έγινε την ίδια Ημερομηνία και στο ίδιο Σημείο και με τον ίδιο Τρόπο σχεδόν 8 μήνες μετά...

Τυχαίο δε νομίζω



Και μετά από αυτή τη μικρή καταγραφή επανέρχομαι στην ερώτησή μου και την συμπληρώνω :
«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο και μήπως με τις ταινίες αυτές μας στέλνουν κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν μπορούμε ή δεν μας αφήνουν να δούμε για το τι μας περιμένει ?»

Εκτός όμως των παραπάνω που βλέπουμε κατά καιρούς σε διάφορες ταινίες έχω και κάτι άλλο που σίγουρα θα σας βάλει σε νέες σκέψεις

11/9/2001 η καταστροφή των Διδύμων Πύργων.

11/3/2011 η καταστροφή από τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Και ερωτώ. Παρατηρείται κάτι το περίεργο σ’ αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα ?

Αν είστε προσεκτικοί θα παρατηρήσετε ότι :

1) Η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων έγινε στις 11 του μήνα.
2) Οι Δίδυμοι Πύργοι όπως ήταν χρησμένοι σχημάτιζαν τον αριθμό 11
3) Ο σεισμός της Ιαπωνίας έγινε στις 11 του μήνα
4) Η χρονιά που έγινε ο σεισμός έχει και πάλι τον αριθμό 11 (2011)

Όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα ?

Μήπως ο συγκεκριμένος αριθμός 11 έχει για κάποιους κάποια σημασία ?

Μήπως τελείται μια μαζική θυσία σε κάποιο ανώτερο πνεύμα το οποίο διψάει για αίμα ?

Για ψάξτε λίγο στο internet και θα δείτε ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα...

Μάνος από

Related Posts :



21 σχόλια:

  1. Nα σου δώσω ακόμη ένα σύνδεσμο φίλε μου?
    Το όνομα Spielberg στα γερμανικά σημαίνει το "βουνό του παιχνιδιού" όπως "παιχνίδι" είναι και οι κάρτες των ψευδοφωτισμένων ε?...

    Πάντως σε επιθέσεις είναι πολύ δυνατοί οι "κύριοι" και ένας από αυτούς ήταν η αναφορά μου στις ψυχικές επιθέσεις και είναι συγχωριανός μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν το ήξερα

    Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία

    Μπαίνω στο Blog σου να σε διαβάσω και να σε προσθέσω στα Φιλικά μας Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω????Τόσες συμπτώσεις???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση

    άρα κάτι ξέρουν και μας το φέρνουν από σιγά - σιγά

    υπάρχουν πολλά θέματα και στο δικό μας αλλά και σε άλλα blog που μπορείτε να δείτε τα πάντα

    απλά ξεχάστε αυτά που σας λένε τα ΜΜΕ είναι και αυτά ταγμένα στην παραπληροφόρηση και όχι στην ενημέρωσή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia 11 iouliou 2011 egine i tragodia stin kipro me ta emporevmatokivotia... pali to 11...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραιότατο άρθρο με πολλές φωτογραφίες ,( ο HEIL GAP άλλωστε είναι άρρωστος με τις φωτογραφίες ) μπράβο σε όποιον το έφτιαξε , μπράβο του , όσο για την ταινία "Knowtng" με το Νίκολα Κέιτζ μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση , δηλαδή όχι μόνο εντύπωση , τρελάθηκα μόλις είδα την ιδία πετρελαιοκηλίδα του κόλπου του Μεξικού να παίζει στην οθόνη μου , σε ένα έργο που είχε γυριστεί ένα χρόνο πριν .
    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα τα μέσα του ιμπεριαλισμού τέθηκαν στην υπηρεσία της νέας προπαγάνδας.

    Το Χόλυγουντ οργίαζε.

    Λαμβάνοντας αφειδώς χρηματοδοτήσεις από τα γνωστά κέντρα της αγγλοσαξονικής εξουσίας, δεν προλάβαινε να παράγει ταινίες με θέμα τους εξωγήινους.

    Όταν δεν μας απειλούσαν οι επιθετικοί εξωγήινοι με πολεμικού τύπου εισβολή, μας απειλούσαν ανεξέλεγκτοι κομήτες, που απειλούσαν τη Γη με σύγκρουση.

    Όταν ήθελαν να εμφανίζονται λίγο πιο ρεαλιστές, μας απειλούσε η υπερθέρμανση ή η "ερημοποίηση" του Πλανήτη.
    Όταν δεν μπορούσαν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε διαστημόπλοια για την άμυνα απέναντι στον αόρατο εχθρό, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι χρειαζόμασταν διαστημόπλοια, για να εγκαταλείψουμε τον Πλανήτη, ο οποίος ήταν θέμα χρόνου να γίνει αφιλόξενος για το "είδος" μας.

    Έφτασαν στο σημείο να πουλάνε οικόπεδα στους γύρω πλανήτες.

    Όλα αυτά ποιοι θα τα αναλάμβαναν;

    Οι ίδιοι που στην αποικιοκρατική περίοδο "προστάτευαν" τους ανθρώπους από τα θρησκευτικά δόγματα και στη συνέχεια ανέλαβαν να τον "προστατεύσουν" από τον κομμουνισμό.

    Αυτοί, που "έσωσαν" τον κόσμο αρχικά από τους μαύρους και τους Ινδιάνους και στη συνέχεια από τους προλετάριους.

    Τώρα ξεκινούσε μια νέα περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία.
    Οι Ρωμαίοι της Νέας Τάξης θα μας "έσωζαν" από εισβολή εξωγήινων.
    Οι Ρωμαίοι ιδιοκτήτες των "σωτήριων" διαστημικών σταθμών. Μέχρι να καταλάβουμε αν εμείς είμαστε οι εισβολείς στο σύμπαν ή αν θα απειληθούμε με εισβολή από το σύμπαν, αυτοί θα ηγούνταν της ανθρωπότητας.
    Το δικαιούνταν.
    Οι "κίνδυνοι" ήταν πολύ μεγάλοι, για να τολμήσει κάποιος ν’ αμφισβητήσει την παντοκρατορία τους στην οικονομία.

    ----------------------------------------
    GAME OVER β μέρος
    ΕΑΜ Β
    ΠΑΜΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Ο "χρήσιμος" Έρασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αποθέωση του Δαρβίνου.

    Εκ του ασφαλούς και πάλι βέβαια, για να μην έρθουν σε σύγκρουση με τα ιερατεία.
    Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν εξωγήινοι, αλλά πάντα λειτουργούσαν σαν να είναι αυτό το πιο πιθανό ενδεχόμενο.
    Η θεωρία των "ανώτερων", που δεν θέλουν να τα "χαλάσουν" με τους "κατώτερους".

    Η θεωρία των χορτάτων, γιατί δεν είδαμε τα πεινασμένα παιδιά της Αφρικής να έχουν τέτοιες αγωνίες.
    Όποιος από αυτούς δεν κοιτούσε στα χαντάκια ν’ ανακαλύψει ανάμεσα στα σκουλήκια τους παλιούς του "συγγενείς", κοιτούσε στα αστέρια, για ν’ ανακαλύψει τους καινούργιους.

    Ο Εβραίος Σπίλμπεργκ ανακάλυψε έναν τέτοιο πράσινο συγγενή του, ο οποίος, αφού πήρε τηλέφωνο στους δικούς του από τη Γη, έφυγε με ένα ποδήλατο.

    Όχι μόνον ο άνθρωπος ήταν μέλος μιας εξελικτικής πορείας, αλλά και η ίδια η Γη.

    Όχι μόνον εμείς προερχόμασταν από τα σκουλήκια, αλλά είχαμε και εξωγήινα "αδέρφια", τα οποία προέρχονταν επίσης από σκουλήκια.

    Ήταν θέμα χρόνου να τα ανακαλύψουμε.
    Το Κανάβεραλ έγινε το νέο ισπανικό λιμάνι, όπου προετοιμάζονταν οι επίδοξοι "Κολόμβοι" των νέων Νέων Κόσμων.

    ------------------------------------------
    GAME OVER β μέρος
    ΕΑΜ Β
    ΠΑΜΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Ο "χρήσιμος" Έρασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα ήθελα να ρωτήσω γιατί επέλεξες αυτή την ημερομηνία για να ανοίξεις αυτή τη σελίδα??εννοώ το 1 και το 11 δεν παίζει να είναι στην τελική οι αριθμοί που επιλέγουν κάποιοι για να πραγματοποιήσουν τα 'κακά' τους σχέδια??ή είναι απλά μια σύμπτωση?φυσικά δεν επιθυμώ να σε προσβάλω το αντίθετο μάλιστα θέλω να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που είναι πολύ αξιόλογες και διαφωτιστικές απλά μου έκανε εντύπωση και ήθελα να ρωτήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε/η μου ουσιαστικά η σελίδα άρχισε να λειτουργεί από τις 15/1/11. Άρχισα να δημιουργώ το Blog από την αρχή του χρόνου τυχαία γιατί δεν άντεχα άλλο να βλέπω αυτά που γίνονται γύρω μου. Εδώ και 3 χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με όλα αυτά διάβαζα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα σε διάφορα site και blog και είχα την επιθυμία να συμβάλω κι εγώ έστω και στο μικρότερο ποσοστό στο να δουν οι συνάνθρωποί μου κάποια πράγματα που γίνονται καθημερινά και δυστυχώς δεν τους δίνουμε τη σημασία που πρέπει. Γι' αυτό όπως θα παρατήρησες το Blog έχει και αυτό το όνομα. Αυτό δεν ήταν ΤΥΧΑΙΟ η ημερομηνία ήταν

    Σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου

    Μάνος από
    Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις γιατί ήδη έχεις "ξυπνήσει" πολλούς Έλληνες και γι'αυτό το λόγο σε ευχαριστώ για την ΔΙΚΗ σου παρέμβαση!!Αν όλοι προσπαθούσαν να αποκαλύψουν κάποιες αλήθειες όπως εσύ τότε σιγά σιγά όλοι οι Έλληνες θα καταλάβαιναν τι συμβαίνει γύρω τους και θα ξεσηκώνονταν!!Ελπίζω μια μέρα αυτό να γίνει για να μην μας εξουσιάζει κανείς και για να δείξουμε σε όλους "τι εστί να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κ τη στήριξη που μου δίνεις. Αυτές οι στάσεις των αναγνωστών κάνει τους Bloger πιο δυνατούς κ με περισσότερο πάθος γι' αυτό που κάνουμε.

    Και πάλι σ' ευχαριστώ

    Μάνος από
    Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. They do not seem to be all that powerful.

    My site: Skip Navigation

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Physical exercise machines of all shapes and sizes are sold through infomercials to the unknowing customer, but why do most pro human body builders,
    athletes, health and fitness models and celebrities
    use free weights including dumbbells and barbells?

    My web site - Report abuse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A lot of the boxing teaching applications motivate the pupils to fight an imaginary
    opponent, which will assist them exercise throwing stabs and
    punches.

    Feel free to surf to my blog post ... best adjustable dumbbells

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. As many as 9 men and women can retail outlet their individual info on the treadmill at a person time.



    Feel free to visit my site SITEMAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. You will discover a lot of work out programs
    that actually reduce your risk for adult onset diabetes, coronary heart
    disease along with other severe illness.

    Visit my website :: www.Getfitnstrong.com/bowflex-dumbbells/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Your past thirty several years remaining used in the hospital bed or nursing dwelling with debilitative diseases.



    Take a look at my webpage: bowflex selecttech 552

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Don't just is definitely the procedure easy to carry and store, but it's a
    whole lot far more affordable than other systems obtainable.


    My blog post - just click the up coming article

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. The only downside to these machines is that they aren't specifically fantastic at creating a big number of bulk so if bodybuilding is your target, you might want to adhere to no cost weights.

    Also visit my web site :: bowflex adjustable dumbbells

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. This actually can be an ingenious design and style in that it
    permits for that positioning within your physique without the
    need of regard to gravity.

    Here is my website ... used bowflex selecttech 552 dumbbells

    ΑπάντησηΔιαγραφή